Стопкадър България он ЕърХората в столицата на Русия потънаха в траур.Руснаците

...
Стопкадър България он ЕърХората в столицата на Русия потънаха в траур.Руснаците
Коментари Харесай

Хиляди отдадоха последна почит на Михаил Горбачов

Стопкадър " България он Еър "

Хората в столицата на Русия потънаха в печал.

Руснаците се сбогуваха с Михаил Горбачов. На траурна гала в Москва хиляди хора отдадоха респект на последния руски водач. Погребението мина обаче без наличието на президента Владимир Путин. 

Млади и остарели московчани се редят на опашки към емблематичната Колонна зала в Дома на съюзите, с цел да отдадат последна респект на последния руски водач Михаил Горбачов. Минавайки около ковчега му, хората поставят цветя. Има море от червени карамфили.

" Лидери като Горбачов не си потеглят от историята след хлопване на капака на дъбовия ковчег ", сподели за " България он Еър " писателят Димитър Недков.

Церемонията обаче не е равносилна на държавно заравяне и мина без наличието на президента Владимир Путин. Добре знае се, че Путин и Горбачов са имали обтегнати връзки, като последната им среща е била през 2006 година

По думите на писателя Горбачов е образуван от две дами.

" Първо, в житейското му съществуване е образуван от личната си брачна половинка, а в геополитическото съществуване е образуван от Маргарет Тачър ", изясни Недков.

Близък до Горбачов: Беше шокиран от войната в Украйна, това го смаза

И описа малко известна история по какъв начин Тачър изпраща Горбачов в шивашко ателие, където се шият костюмите на геополитическите играчи.

" Сещам се за сюжета за панамския шивач. Когато Горбачов влезнал да му вземат мярката, шивачът прошепнал: " Аз съм Бонд, Джеймс Бонд и желая да Ви предложа нещо. "  Горбачов тогава приел предлагането ", описа той.

На Запад Горбачов е възприеман като индивида, поставил завършек на Студената война. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР